Webteksten

Webtekst enHet schrijven van webteksten is een andere vaardigheid dan het schrijven van teksten voor gedrukte media.
Bommeltjes Media heeft de kennis in huis om goede teksten te schrijven voor het web. We kunnen hierin  zowel adviseren als het ontwikkelen en uitvoeren van maatoplossingen voor uw situatie.

Wij staan klaar voor iedereen: van particulier tot vereniging of stichting tot klein of groot bedrijf.

Nieuwe website?

U heeft nog geen website maar u wilt een website? Wij bouwen zelf geen websites maar we kunnen u wel adviseren en het traject begeleiden en coördineren. Voor het bouwen van een website werken wij samen met IC10

U heeft een website laten bouwen en deze moet nog gevuld worden met uw teksten?
In overleg met u schrijven wij de teksten en plaatsen deze op uw website.

Bestaande website?

U heeft een website maar u bent niet tevreden over de teksten op uw website? Wij adviseren u graag!

Een website en dan?

U heeft een website met (vernieuwde) tekst. Dan bent u er nog niet. Dan begint het eigenlijk pas. Uw website moet gevonden worden door uw doelgroep. Een eerste stap hiervoor is dat uw website gevonden wordt door Google.  De teksten moet voldoen aan de richtlijnen voor ‘zoekmachine optimalisatie’  ofwel SEO (Search Engine Optimalization). Bommeltjes Media is bekend met deze richtlijnen en kan u hierin adviseren.
Om te kunnen analyseren wie u website bezoekt is het aan te bevelen een analyseprogramma op uw website te installeren. Een goed programma hiervoor is Google Analytics.

Het is mogelijk om voor u en uw medewerker(s) een training ‘Google Analytics voor beginners’ te verzorgen. In deze training  staat het toepassen van Google Analytics voor uw digitale bedrijf centraal. U krijgt onder meer het antwoord op de vragen: ‘Hoe gebruik ik Google Analytics voor mijn website’ en ‘Hoe stel ik doelen en rapporteer ik daarover met Google Analytics’.

Bekijk hier ons complete productenoverzicht.
Benieuwd geworden? Neem direct contact  met ons op voor een geheel gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!