Social Media

Wegwijzer social mediaSocial Media zijn  niet meer weg te denken in deze samenleving. Veel mensen zijn actief aanwezig op onder andere Facebook, Twitter,  LinkedIn en Youtube. Google+, Pinterest en Instagram worden ook steeds populairder. Aanwezig zijn op de Social Media is een goede manier om uw bedrijf, vereniging of stichting onder de aandacht te brengen van een steeds groter wordend publiek.

Wij staan voor u klaar als het gaat om  Social Media.
Daarin kunnen wij zowel adviseren als het ontwikkelen en uitvoeren van maatoplossingen voor uw situatie.

Wij staan klaar voor iedereen: van particulier tot vereniging of stichting tot klein of groot bedrijf.

Wat is Social Media?

Social Media is een verzamelbegrip voor online platformen waar gebruikers interacties en dialoog met elkaar kunnen hebben. De bekendste platformen in Nederland zijn Twitter, Facebook, LinkedIn (zakelijk netwerk) en Youtube.

Starten met Social Media?

Social Media, u hebt er al veel over gehoord. Maar hoe werkt dit nu precies?
Wij helpen u graag op weg en wijzen u ook de weg. Dit kan variëren van een adviesgesprek tot het daadwerkelijk aanmaken van een account met de uitleg die daarbij hoort. Een andere mogelijkheid is een ‘Social Media plan van aanpak’. Hierin staat helder beschreven welke Social Media u wilt gaan gebruiken en waarom u deze wilt gaan inzetten. Met dit plan van aanpak kunt u daarna zelfstandig verder.  Wanneer u net bent begonnen met de Social Media, kunt u een steuntje in de rug goed gebruiken. Bijvoorbeeld om meer volgers op Twitter en meer ‘likes’ op Facebook te krijgen. Wij ondersteunen u een aantal maanden met de berichtgeving en het vergroten van het aantal volgers.

Wij verzorgen ook trainingen zodat uw medewerkers vertrouwd raken met de Social Media.

Beheren van een Social Media account

U wilt voor uw vereniging of stichting graag een Social Media account, maar u hebt geen tijd om dit account te beheren. Wij beheren graag uw account. Uiteraard stemmen we met u af wat u wel en wat u  niet via de Social Media wilt communiceren.

Uw doelgroepen bereiken met Social Media

Wanneer  uw vereniging, stichting of bedrijf een Social Media account heeft, dan bent u er nog niet. Dan begint het belangrijkste werk: uw doelgroepen bereiken met de Social Media. We hebben de expertise in huis om u hierin te adviseren.
Ook is het mogelijk om een training of workshop te volgen over dit onderwerp. De training kan ook in-company gegeven worden.

Bekijk hier ons complete productenoverzicht.
Benieuwd geworden? Neem direct contact  met ons op voor een geheel gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!