Affiliate

Wij staan voor u klaar als het gaat om  Affiliate.
Heeft u een affiliate nodig? Wij zijn een betrouwbare partner.

Partner in affiliateWij kunnen zowel adviseren als het ontwikkelen en uitvoeren van maatoplossingen voor uw situatie.

Wat is affiliate?

Wikipedia: Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing waarbij adverteerders hun affiliates (partners) belonen voor de gegenereerde verkopen of leads (zoals lidmaatschappen – abonnementen) die de partner heeft aangeleverd. Partners kunnen dit bewerkstelligen door advertenties van adverteerders op hun website te plaatsen. Als er uit het doorverwijzen van klanten naar de adverteerders een verkoop of lead volgt, ontvangt de partner  hiervoor een vergoeding van de adverteerder. Er kan ook per click of per pageview betaald worden.

Waarom affiliate?

Omdat het erg aantrekkelijk is voor de leverancier. Deze heeft geen advertentiekosten en betaalt alleen een percentage van de verkoop. Hij maakt dus gegarandeerd een mooie winst door de affiliate-inspanningen van de partner. En ondertussen bouwen al die affiliates mee aan zijn naamsbekendheid. Er zijn steeds meer leveranciers met een partnerprogramma. Een van de bekendste voorbeelden is bol.com.

Wat doet Bommeltjes Media?

Op onze website www.bommeltjesmedia hebben we ruimte voor een aantal advertenties van partners. We hebben een voorkeur voor met name (kleine) bedrijven uit Hank en directe omgeving, waar we ook mee samenwerken voor de verschillende bedrijfsonderdelen.
Daarnaast kunnen we u zowel adviseren in het opzetten van een eigen affiliate website en netwerk als ook het ontwikkelen en uitvoeren hiervan.

Bekijk hier ons complete productenoverzicht.
Benieuwd geworden? Neem gerust contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!